Fetsund Lensers teatergruppe ELVENØKK trenger deg!

Publisert av Martin Marsøe den 31.01.18. Oppdatert 01.02.18.

Vi satser på å sette opp en utendørs forestilling hvert år, men like viktig er vår oppgave om å være et element i et levende museum. Om du ikke kan være med på den store forestillingen, er det mange andre hyggelige muligheter.
Vi kler oss i kostymer fra forrige århundre, har små sketsjer, dukker opp med en sang her og der, er med på lensevandring, julemarked m.m. Kort sagt – vi gjør et levende museum enda mer levende.  Selvfølgelig er det også fint for oss om du vil være med på vår utendørs forestilling.

I år setter vi opp musikalen NØKKENS BRUD.
Den foregår i 1964, ei tid med mange nye muligheter for en optimistisk ungdom – stikkord: Utferdstrang, opprør og rock and roll!Men også usikkerhet og vanskelige tider for den eldre generasjon. Det er stadig nedskjæringer på Fetsund Lenser og man aner at en æra snart er over…

På dette bakteppet er det også mystiske ting som skjer. Nøkken forhekser Mariell som skal gifte seg med Jon, barna ser på alvedansen og Oskar spellemann spiller til bryllup.

Send en mail hvis du har lyst til å lese noe av manuset.

Har du lyst til å bli en av oss – ta kontakt eller meld deg inn her! Det er lov å komme for å hilse på uten å forplikte seg!

Styreleder i teateret er Martin Marsøe (95716471 eller mail martin.marsoe@gmail.com )